CARNAVAL 2021

Enguany hem celebrat el carnaval d’una manera diferent, tot i així ens ho hem passat molt bé!!

Ens ha visitat el REI CARNESTOLTES, el rei dels poca soltes. I la veritat que la seva visita va ser molt divertida i entretinguda. Ens va dir que durant una setmana havíem de ballar, cantar, disfressar-nos, passar-ho molt bé i que a més ens deixaria cartes per les aules i així va ser.

El dilluns havíem de dur un complement pels peus; el dimarts un complement pel tronc; el dimecres un complement pel cap I el dijous havíem dur els tres complements junts

El divendres ens vàrem difressar amb la disfressa que més ens agradava. I per fer el dia un poc més especial ens reunírem tots els infants d’infantil al pati, respectant les distàncies entre els grups, per mostrar-nos com anava disfressat cada grup . Balllàrem i passàrem una estona ben divertida.

A cada aula, a més durant la setmana de carnestoltes , cada infant ha confeccionat una màscara de carnaval de la manera que més li ha agradat. Han quedat molt divertides i xulíssimes!!

Moltes gràcies families per la vostra col.laboració i implicació durant aquesta setmana de carnaval.!!