Sant Antoni i el Dimoni

La setmana de Sant Antoni ens vàrem començar a ambientar amb la festa

Els infants, que varen voler, se varen posar una careta de dimoni que ens va deixar na Belén

Vàrem preparar les nostres caretes de dimoni; punxàrem els ulls, les pintàrem amb témpera negra i vermella i després les envernissàrem.

Vàrem preparar una glosa per després posar-la al fogueró de l’escola. La vàrem pintar i decorar.

I dia 16 de Gener, ja amb les caretes posades, vàrem esperar la visita dels dimonis de Sa Coma i de Sant Antoni.

3 ANYS A
3 ANYS B

Quan els dimonis ja varen ser a l’escola, vàrem sortir al pati per cantar i ballar amb ells ( els més decidits i que no tenien por ) , encendre el fogueró i berenar de pà amb llangonissa torrada.

REGAL DE REIS

El primer dia, després de les vacances de Nadal, quan arribarem a l’aula vàrem trobar una sorpresa: els Reis d’Orient ens havien deixat uns regals a les aules!!. I ens varen deixar allò que havíem demanat a les cartes

Un puzzle evolutiu i uns retoladors per pintar a les vidrieres
Arena màgica i estris per jugar amb ella

UN PATGE DELS REIS VA VENIR A L’ESCOLA!!

La darrera setmana, abans de les vacances de Nadal vàrem preparar a l’aula, entre tots els infants, la carta als Reis Mags d’Orient. La pintàrem entre tots i hi escrivírem allò que volíem que ens duguessin per a l’aula.

I el darrer dia, un Patge dels Reis Mags d’Orient va venir a l’escola per a què cada aula fes entrega de la seva carta. VA SER MOLT EMOCIONANT!!!

Experimentam amb pintura

Per poder emprar bé un material primer de tot el que hem de fer és experimentar-lo, manipular-lo, jugar amb ell, quines sensacions ens dóna, cóm és, si és fred, calent, suau,….

I això és el que vàrem fer: els hi donàrem pintura de dos colors, pinzells i rodets i els infants vàren disfrutar de totes les posssibilitats que varen poder treure al realitzar aquesta activitat. Va ser un estímul sensorial fantàstic!!!

Conte de Nadal a la biblioteca de Sa Coma

A prop ja de le vacances de Nadal vàrem fer nostra primera gran caminada. Anàrem de l’escola fins a la biblioteca de Sa Coma a peu i tornàrem una altra vegada a l’escola, va ser un poc llarg el camí però va valer la pena.

Allà una senyora ens contar un conte de Nadal molt participatiu i musical. I després ja que érem davora el parc, hi berenàrem i vàrem jugar una estona.

EXCURSIÓ AL CINE I AL PARC DE MANACOR

La sortida del primer trimestre ,i la primera amb autocar, va ser anar al cine de Manacor a veure la pel.lícula MASCOTAS 2 en català, va ser molt entretinguda!!.

Quan va acabar la pel.lícula vàrem anar a berenar i a jugar al parc municipal de Manacor, un parc molt gran i amb moltes atraccions per poder jugar; fins i tot hi havia un tobogan túnel!!!

AnIvErSaRiS SETEMBRE-OCTUBRE

Cada dos mesos a l’escola d’infantil celebram els aniversaris dels infants nascuts durant aquest dos mesos. Ens juntam a l’entrada de l’escola d’infantil i per aula o per nivell cantam “Moltes felicitats” i bufam la coca/ensaïmada que han duit els que fan l’aniversari. Després ens anam cada grup a la seva aula i berenam de la coca/ensaïmada que han duit els companys.

Aquests són els infants de la generació 2016 nascuts durant el setembre i l’octubre.

MOLTS D’ANYS A TOTS I A TOTES !!!!!!