EL GRAN SORTEIG

El gran dia ja és aquí i tal volta a partir d’avui s’hagi de posar un plat més a taula. A les 13 hores es realitzarà el sorteig d’en Cheempo! Aquestes dues setmanes els vostres fills/filles han pogut comprar participacions. Qui serà l’afortunat/afortunada? Un ximpanzé anirà a l’alumnat d’infantil, un segon al de 1r Cicle i un tercer al de 2n Cicle.

Recordau que els diners recaptats seran entregats a l’Institut Jane Goodall per continuar estudiant, observant i millorant les condicions que allà es viuen. Gràcies a tots vosaltres hem aconseguit més de 250€! Ens han comunicat que en breu rebrem imatges dels ximpanzés apadrinats.

En el cas de voler tenir el vostre propi Cheempo o regalar-ne un vos passam l’enllaç de la pàgina oficial i la web de l’empresa amb qui hem realitzat la comanda: Nima kids.

A les dues webs, el 50% dels beneficis són entregats a l’IJG.

Enllaç Tenda Solidària Institut Jane Goodall

Enllaç Nima Kids

En el cas d’estar interessats, en Jose Antonio Fernández, persona de contacte Nima Kids ens ha comunicat que gaudirem d’un 20% de descompte. El codi serveix des d’avui fins al 31 de desembre de 2020. En el procés de compra només s’ha d’introduir aquest codi:  CEIP PUNTA DE NAMER 20. El podeu utilitzar tantes vegades com vulgueu. No hi ha límit de compres.

En un plaç de no més de 5 dies, els podeu tenir a casa!

CEIP PUNTA DE N’AMER

Aquestes setmanes hem estat treballant es tema amb els més petits, valors que ens ajudaran a respectar i estimar un poc més el nostre planeta i els éssers vius. Després de veure quins són els ximpanzés que tenim apadrinats com a centre, i treballar el perquè de formar part d’aquest projecte , els nins i nines han fet alguns dibuixos que aquí vos deixam.

Aquí vos deixam un enllaç al video que vàrem fer sobre el sorteig dels ximpanzés. El sorteig es va retrasmetre en directe des de les aules i la emoció del moment era més que evident…mirau!

VIDEO DEL SORTEIG

I aquí teniu alguns dels guanyadors! quines cares de felicitat! ENHORABONA!!!

ANIVERSARIS

Enguany els aniversaris els treballam d’una manera diferent respecte al curs passat, tot i que no deixa de ser especial la manera de treballar-ho.

Els duim a terme dins cada aula d’una manera simbòlica i feim que l’infant es senti protagonista aquest dia tan assenyalat per a ell.

Li posam una corona, duim una tarta que ens serveix per bufar que a la vegada ens serveix també per treballar el número i la quantitat, cantam diferents cançons de les festes dels aniversaris ( moltes felicitats, cumpleaños feliz, happy birthday)

Ballam una estona i feim un poc de festa

Entre tots els infants de la classe li feim un regal que consisteix en pintar una pulsera, on es posa el seu nom i es plastifica, i així l’infant té un record de tots el seus companys de la classe.