DARRER DIA A INFANTIL

El darrer dia d’escola de 5 anys també va ser el darrer dia que érem a infantil, i per això el vàrem convertir en un dia especial.

Al pati vàrem fer una entrega d’orles . Na Laura i n’Aina ens cridaren un per un per fer-nos entrega de la nostra orla. Va ser un moment molt emocionant i emotiu

Sembla que era ahir, el setembre de 2019 quan vàrem començar el curs de 3 anys, ara ja han passat tres cursos i acabam l’etapa d’educació infantil. Han estat 3 anys que quan començàrem ningú ens hagués dit que passaríem per un confinament i posteriorment una pandèmia amb totes les seves restriccions. Així i tot han estat uns anys de descobriments, de nous aprenentatges, rialles, pors, amistats, conflictes, diversió, nou grup, retrobaments,….

I ara ens toca despedir-nos d’aquesta etapa tan meravellosa com és infantil, carregar piles durant l’estiu i al setembre començar una nova etapa, primària.

BON ESTIU I BONES VACANCES!!!

FINS AVIAT!!

LAURA I AINA

JOCS D’AIGUA

El dimecres 22 de juny ens va tocar el torn als nins i nines de 5 anys sortir al pati per jugar amb aigua

Va ser un moment molt divertit i ens ho vàrem passar d’allò més bé, no ni va haver cap que quedàs aixut!!

DIA DE PLATJA

Avui hem anat a refrescar-nos i jugar a la platja de Sa Coma.

Hem partit caminant de l’escola, i devers les 10h hem arribat, hem deixat les motxiles i cap a l’aigua s’ha dit. Hem jugat una bona estona dins i fora de l’aigua. Ens hem divertit molt!!!

Després devers les 11’30h hem sortit de l’aigua, ens hem aixugat i canviat i ens hem anat cap al pinar a berenar i jugar a l’ombra una estona

Ha estat un dia divertit i ens ho hem passat genial!!!!