DIVENDRES, 24 D’ABRIL

– Ens ha arribat aquesta llegenda de Sant Jordi…una miqueta “especial”. Coneixeu els personatges? Us enviem una forta abraçada des de ca nostra.

http://g2014.ceippuntadenamer.com/wp-content/uploads/2020/04/video_2020-04-24_09-53-06-1.mp4

– Segur que a ca vostra teniu molts contes, llibres, històries, llegendes, poesies…perquè no dieu a les vostres famílies que us contin un cada dia… No en teniu? Segur? Bé, en el cas que hi hagi algú que no tingui contes… podem emprar “youtube” i us recomanem alguns de molts interessants. Una forta abraçada.

Per avui us recomanem: 

– Aquí teniu els personatges principals de la llegenda de Sant Jordi. Us agradaria poder pintar, retallar i aferrar a un pal per tenir-los per poder crear històries i jugar? Segur que feu unes titelles super boniques!