SANT JORDI, 23 D’ABRIL

Avui, 23 d’Abril, és la festivitat de Sant Jordi, el dia del llibre, i com que és una festa que ens agrada molt, hem decidit fer activitats durant una setmana, a veure si vos agraden.

Un Sant Jordi a casa amb el canal Super3

— Sant Jordi és un cavaller molt molt… UPS!, perquè vos estam contant la llegenda… Millor que la descobriu vosaltres mateixos…3,2,1… . És una llegenda diferent, però a veure si vos agrada. Que comenci l’espectacle!

— Moltes vegades podem associar una rosa i un llibre amb el dia de Sant Jordi. Perquè no fem la nostra pròpia rosa i la penjam al balcó? Poden quedar uns balcons molt bonics i si plou no us preocupeu que les roses necessiten molta d’aigua.

— En Lluís Gili va crear una cançó molt interessant pel dia de Sant Jordi. La voleu conèixer? Aquí la teniu, gaudiu-la.