DIMECRES, 17 DE JUNY

ACTIVITAT 1

Na M. Magdalena de religió ens proposa un joc molt divertit….Heu jugat qualque vegada al tres en ratlla?

Necessitam: Un full, per copiar el tauler (està al final) o imprimir. Confeccionar les fitxetes o utilitzar objectes que ja tinguem com pedretes, botons, xuxes…Si les volem confeccionar podem fer dibuixets i retallar-los. Penseu que n’hi ha d’haver 3 d’iguals i altres 3 iguals (per exemple 3 rodones grogues i 3 de verdes, igualment podem dibuixar corets, estrelles, cotxes, creus…etc.)

Participants: 2 jugadors

Material: Tauler i tres fitxes per a cada jugador.

REGLES DEL JOC: Cada jugador disposa de tres fitxes. Els jugadors les van situant alternativament sobre el tauler i després les mouen lliurement a qualsevol espai lliure. L’objectiu és posar les tres fitxes alineades, tan potser verticalment, horitzontalment o en diagonal. Guanya el primer que ho aconsegueix. SORT!

ACTIVITAT 2

Obriu bé els ulls que na Monste ens ha enviat dues fotos parescudes però diferents… a veure si trobau les 5 diferències que hi ha en aquesta casa!