DIJOUS, 14 DE MAIG

ACTIVITAT 1

Hola nins i nines! Jugam?

Avui vos proposam fer el joc de l’oca matemàtica.

La podeu dibuixar a un foli i als llocs buits podeu pintar d’un color diferent i també hi podeu posar oques. Les normes del joc són que cada vegada que no s’endevini es torna a començar. Les caselles es poden canviar i posar coses més senzilles o complicades en funció de l’infant. La importància d’aquest joc és que ho faceu amb els vostres fills/es, no importa qui guanyi sinó aprendre els uns dels altres.

ACTIVITAT 2: Recordau què era una endevinalla? Vàrem dir que són frases que ens donen pistes per endevinar alguna cosa. Vareu ser capaços d’endevinar les de la setmana passada?

Aquesta setmana vos proposam dues noves endevinalles, a veure si sou capaços d’encertar-les!!

ACTIVITAT 3

Avui pensam que és un bon moment per recordar-vos algunes de les característiques de la primavera. Ara que podeu sortir una estoneta vos n’adonareu. Als mestres/as ens agrada molt la primavera. I a vosaltres?