DIMARTS, 28 D’ABRIL

ACTIVITAT 1: A les persones que els hi agrada molt llegir llibres, contes, històries… Saben que és molt important tenir un “punt de llibre”. Els punts de llibre s’utilitzen per marcar a quina pàgina ens hem quedat d’un llibre… Perquè de vegades hem d’anar a passejar és ca, fer el dinar, fer net…i no podem continuar llegint. Per tant, aquest punt de llibre ens recorda on ens hem quedat a la nostra lectura. Voleu fer un? Us deixem uns exemples per si no us surten les idees!

ACTIVITAT 2: Segur que per casa vostra teniu alguna disfressa del vostre conte preferit!, ens disfressam i passam una estona divertida. I si també representam el conte, vos pareix bona idea?. Anem a cercar les disfresses….

ACTIVITAT 3: No hi ha llegenda de Sant Jordi sense l’existència d’un castell. Per què no fem aquest castell amb material reciclat?, a veure quines idees teniu voltros, segur que ens podeu sorprendre.