DIMECRES, 22 D’ABRIL

Sabeu que hi ha moltes tècniques per pintar que desconeixem? Amb què us rentau les dents? Doncs si, amb aquesta pasta també es poden fer obres d’art. Voleu provar de fer una?

→ Una proposta per aquesta setmana és un joc que consisteix en deixar volar la imaginació i crear un conte. En aquest joc no hi ha guanyadors ni perdedors, i tampoc hi ha respostes incorrectes. Tan sols necessita pràctica, ja que com més històries s’inventen, més es desenvolupa la creativitat, s’adquireix nou vocabulari, i es fan frases progressivament més llargues i coherents. Es pot dur a terme de diferents maneres, depenent del material que teniu a casa, però les instruccions són les mateixes. El joc consisteix en anar creant una història a partir de les imatges que apareixen, intentant seguir un fil conductor. Seguidament teniu algunes idees per a crear aquest joc: 

○ Cub: es pot utilitzar algun dau gran que tengueu a casa, o peces de joguina amb forma de cub, cartró donant-li forma de cub.. Es tracta d’aferrar imatges diverses a cada cara del cub. Aquestes imatges poden ser dibuixos fets pels infants i els adults, imatges de revistes, fotos, imatges de capses de galetes, cereals…

Enllaç com crear un cub amb cartrons o material reciclat:

→  Avui també farem una activitat de psicomotricitat :Cap, panxa, genolls i peus. Ens movem?