DIMECRES 25:

→ Ens encanta ser artistes i segur que trobem per ca nostra esponges per poder fer estampació, no és veritat?, bé si no en trobem, es poden fer amb ajuda dels nostres familiars, unes estampacions naturals molt divertides. Voleu provar?

→ Voleu saber una cosa? Existeixen contes de tota mena, com també existeixen famílies molt diferents i botons diversos. Voleu conèixer perquè vos dic això? Mireu aquest conte i gaudiu una bona estona. Aquí vos deixem l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=df4Qf8pT1Yw . Quan acabeu podeu fer un dibuix de la vostra família amb botons.

→ Amb això del coronavirus ens estem adonant de la importància de quedar amb els amics, d’anar al parc, de sortir a fer una volta o fins i tot de fer una abraçada, no és veritat? Vos don un consell, perquè no aprofitam una miqueta aquest temps de quedar a casa per fer-vos massatges entre vosaltres amb les vostres mans, pilotes, teles, plomes… Aquí teniu una cançó que us pot ajudar: https://youtu.be/2RaUhbr7Jms També podem jugar mentre feim el massatge. Per exemple: fer-li un massatge a l’esquena i jugar a fer com si preparéssim un pizza damunt la seva esquena, i anar-li demanant quins ingredients vol que posem a la pizza.